HISTORIA DE AMERICA LATINA LESLIE BETHELL TOMO 5 PDF

HISTORIA DE AMERICA LATINA LESLIE BETHELL TOMO 5 PDF

Historia de America Latina I (Spanish Edition) [Leslie Bethell] on * FREE* shipping on qualifying offers. En la década de los setenta, la Universidad . Leslie bethell historia de america latina tomo 9 resumen. leslie bethell historia de america latina pdf tomo 5 leslie bethell historia de america latina pdf. : Historia de América Latina-Tomo América del Sur c. pág. Historia de América Cambridge University Press Encuadernación editorial con cubierta en perfecto Home BETHELL, Leslie (ED.) 5-star rating.

Author: Vudojora Tekazahn
Country: Sri Lanka
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 22 October 2006
Pages: 415
PDF File Size: 1.51 Mb
ePub File Size: 2.84 Mb
ISBN: 217-9-78597-619-9
Downloads: 88924
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sagal

Podkraljestvo Peru se je razdelilo in Buenos Aires je postalo glavno mesto novega podkraljestva.

Zaradi velikih razdalj med enim in drugim mestom se je leta uveljavil sistem lokalnih ali mestnih samouprav. To je dosegel 45 dni kasneje.

Historia De America Latina Leslie Bethell Tomo 5 Pdf PDF Letöltés

Napoleon si na silo vzame prestol in ga kasneje preda svojemu bratu Josephu Bonapartu. To je privedlo do upore v mestih iberskega polotoka. Manuel Belgrano je v parih stavkih opisal stanje v tedanjem podkraljestvu:.

  ISO 9606-3 PDF

Podkralj Cisneros je po razglasitvi padca Andalucie sklical svet regentstva, kjer je dodelil funkcije novi vladi. Domoljubi so nistoria dojeli kot zavajanje, saj se je oblast le uradno preimenovala, ni pa bilo nobene dejanske spremembe v vladanju. Glasno vzklikanje je manifestiralo strinjanje ljudstva in takoj je starega Upravnega odbora zamenjal novi pod vodstvom Cornelia Saavedre. Paragvaj je leta ustanovil svet, neodvisen od Buenos Airesa in tako samostojno nadaljeval svojo pot.

Historia De America Latina Leslie Bethell Tomo 5 Pdf PDF Letöltés – Free E-Book Download

Leta pa se je Urugvaj osamosvojil. Argentinska Se se je ustanovila leta Leta pa se je odobrila ustava Republike Argentine. Imel je svoje spremljevalce na podkraljevem dvoru in zastopal monarhijo na ozemlju, ki ji je vladal.

Okoli leta je bilo v Potosiju Po vzpostavitvi novega podkraljestva sta bili v ospredju dve gospodarski dejavnosti. Pomembna pa je bila predvsem zaradi pridelovanje vina, s katerim je lahko zadovoljila potrebe celega podkraljestva.

Leta je pridelala Iz Wikipedije, proste enciklopedije.

  CFA LEVEL 3 GIPS SUMMARY PDF

Podkraljestvo Río de la Plata – Wikipedija, prosta enciklopedija

Imenski prostori Stran Pogovor. Pogled Preberi Uredi Uredi kodo Zgodovina.

V drugih projektih Wikimedijina zbirka. Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3. Za podrobnosti glej Pogoje uporabe.